06-41547351 info@oriendum.nl

Tarieven:

30 minuten 

€ 40

60 minuten

€ 68

90 minuten

€ 95

Ik ben zorgverlener geregistreerd bij RBCZ. Deze door mij verleende diensten in de zorg zijn vrijgesteld van BTW.
De betaling is bij voorkeur per pin of via overboeking. 

Gemaakte afspraken kunnen minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om een factuur met de volledige kosten te sturen.

Aankondiging prijsverhoging per 01-03-2023.
I.v.m. de zeer hoge inflatie en stijgingen in de energiekosten ben ik helaas genoodzaakt om mijn tarieven iets te verhogen.
Vooral het verwarmen van de praktijk is enorm duur geworden en lagere temperaturen zijn voor de behandelingen niet wenselijk of mogelijk.
Ik hoop op jullie begrip.

Tarieven per 01-03-2023:

30 minuten € 40,-
60 minuten € 68,-
90 minuten € 95,-

Tip: Leuk om te geven, de Oriéndum Cadeau bon

Verkrijgbaar voor 30, 60 of 90 minuten massage.

Kado bon Oriendum

Vergoedingen 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST) als A+ lid. Door aansluiting bij deze beroepsvereniging komt een aantal consulten / behandelingen bij diverse zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking.

De kosten voor Shiatsu behandelingen worden door veel aanvullende ziektekostenverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed. Doorverwijzing van de (huis)arts is niet nodig.

De leden van de NVST zijn gediplomeerd en werken volgens vastgestelde kwaliteitseisen. Daarnaast zijn zij gebonden aan een klacht- en tuchtreglement. Tevens zijn leden verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid.